joi, 5 august 2010

Punctaj pe tema declaratiilor lui Traian Basescu la TVR - 5 august 2010

· Ceea ce face şi spune Traian Băsescu nu mai poate fi demult luat în serios.

o Considerăm că media acordă prea multă importanţă spuselor unui om care s-a dovedit nedemn să ocupe cea mai înaltă funcţie în Statul Român.

o Traian Băsescu a minţit ori şi-a bătut joc de cuvinte de prea multe ori, ca să mai tratăm în mod serios declaraţiile sale.

o Când vorbeşte Traian Băsescu, avem două variante de reacţie: să râdem sau să plângem.

· La emisiunea de pe TVR am avut încă o dată dovada că Traian Băsescu se află în război cu majoritatea poporului român, pentru interesele clientelei sale politice.

o Lui Băsescu nu-i pasă de românii care produc plusvaloare, de mediul privat. Nu am auzit nici măcar o critică la adresa politicii falimentare a guvernului Udrea-Boc, care sugrumă mediul privat şi distruge şansele de relansare economică.

o Băsescu îi dispreţuieşte pe oamenii cu şcoală, dovadă nepăsarea pe care o manifestă în raport cu medicii şi cu profesorii.

o Lui Băsescu nu-i pasă de societatea românească. O societate fără medici şi profesori suficienţi şi competenţi este condamnată la boală fizică şi morală.

o Băsescu îi dispreţuieşte pe pensionari, altfel nu se poate explica obsesia cu care critică majorările de pensii operate în anii 2007-2008, pe un fond de creştere economică substanţială.

o Băsescu ar fi preferat ca banii care li se cuvin pensionarilor prin contractul pe care-l au cu statul să fie direcţionaţi către clientela politică a PD.

o Băsescu a lăudat frunza Elenei Udrea pentru că din banii alocaţi acestui proiect se hrănesc clientela politică şi apropiaţii lui, precum Valeriu Turcan.

· Traian Băsescu dovedeşte încă o dată că este un incompetent, lipsit de viziunea necesară scoaterii României din criza economică.

o Băsescu continuă să folosească un discurs de contabil de mâna a doua, copiat cu neruşinare de la FMI. O spune singur: „ nu avem altă soluţie decât acordul cu FMI”.

o Românii din mediul privat, din clasa mijlocie, aşteaptă un plan coerent sau măcar câteva soluţii punctuale, de natură să revigoreze activitatea economică. Băsescu le oferă doar asigurări că fiscalitatea va fi la fel de împovărătoare şi minciuna că taxele şi impozitele din România sunt mai mici decât în restul Uniunii Europene.

· PNL nu se poate asocia în nici un fel cu un om aflat în război cu românii, ori cu yesmenii acestuia.

o Băsescu a întărit argumentele pentru care să refuzăm orice asociere la guvernare cu partidul lui sau cu oamenii lui.

o Băsescu a rămas acelaşi politician primitiv, cu un comportament de şef de trib, care caută în stânga şi-n dreapta ţapi ispăşitori, care să salveze de la dezastru clanul portocaliu.

o PNL consideră că războaiele politicianiste ale lui Traian Băsescu nu fac decât să adâncească criza economică şi morală a societăţii româneşti.

o România poate ieşi din criză doar printr-o guvernare opusă incompetenţei şi ticăloşiei probate de Băsescu-Udrea-Boc. Avem nevoie de o guvernare competentă în materie economică, de bună-credinţă, care-i uneşte pe români, nu-i dezbină.


DEPARTAMENTUL COMUNICARE PNL

Un comentariu:

  1. Gabi, te-ai apucat de politica?
    Vezi ca vreau sa fiu si eu Ministrul Sanatatii peste vreo 20 de ani. Sa ma ai in vedere:)

    RăspundețiȘtergere